Steun HAZO vzw

Kansen geven aan personen met een handicap om een zaak te starten of verder te zetten. Dat is de doelstelling van onze werking. Voor deze doelstelling krijgt Hazo vzw een beperkte overheidsbetoelaging. Dit onder de vorm van projecten die meestal maar een looptijd van een jaar hebben. Andere bronnen van financiële steun zijn dus een welgekomen aanvulling.

Hieronder vind je mogelijkheden om, met online-aankopen (zonder dat het je een cent kost) en acties vanuit het bedrijfsleven, ons te steunen.

Steun Hazo vzw zonder dat het je zelf een euro kost!

Doe online-aankopen en steun Hazo vzw. Via het Trooperplatform kan je heel wat webshops bereiken. Daarbij waarschijnlijk ook je favoriete shops. Dus deze waar je meestal je online-inkopen mee doet.

Om ons te steunen ga je naar : www.trooper.be/hazo  en daar staan links naar webshops. Als je via die links op de Trooperpagina van Hazo vzw naar de webshop van je keuze surft, weet de shop welke organisatie jij wil steunen.

De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal doet, zonder 1 Euro extra uit te geven.

Voor elke aankoop die jij doet, krijgt onze vzw een paar percentjes. Iedereen blij, zeker personen met een handicap die een eigen zaak willen starten of verderzetten.

Dus : www.trooper.be/hazo

Hartelijk dank bij voorbaat !

Bedrijven

 Ook bedrijven kunnen ons steunen en dit kan op verschillende manieren:

  1. Bijdragen uit sympathie, in te brengen als representatiekosten. Representatiekosten zijn voor 50% fiscaal aftrekbaar.

  2. Sponsering. Dit is meer dan een gift. U steunt niet zomaar, u maakt publiciteit. Hierbij gaat het dus om 100% aftrekbare publiciteitskosten. Indien u een eenmanszaak heeft, bespaart u ook op de sociale bijdragen. Enkel de BTW is ten uwe laste. Hazo bezorgt u het nodige waarmee u kunt aantonen dat er effectief publiciteit geplaatst werd.

  3. Wanneer u een activiteit inricht voor personeel of klanten kan de opbrengst (of een deel ervan) ten goede komen aan de werking van Hazo vzw.

  4. Nodig een spreker van Hazo vzw uit en beloon dit met een gift. Eventueel ook in te brengen als representatiekost.

 

Neem contact met ons op voor verder overleg :

Telefonisch: 055/ 60 37 43

Per mail:  info@hazovzw.be 

 

Hartelijk dank bij voorbaat voor uw mogelijke ondersteuning!